torsdag 14 juli 2016

Semester


Det är lite genant, men Simon har på sina senaste utställningar fått kritik över att han är lite passiv och nu sist lite rund :/ När vi analyserade hur det är möjligt, märkte vi att Simon själv får upp locket till hundmaten och att han börjat ta för sig, samt ibland till och med stjäl mat från bordet. Simon är även den som sitter och tittar på när de andra leker. Han har blivit lite som en gammal farbror ;D

Matglädje är inte helt ovanligt hos cockrar, så vi får skärpa oss. Vi hade kanske inte riktigt märkt Simons övergång från en ung aktiv cockerkille till en medelålders :D herreman.



Nu på sommaren har vi haft mer tid, och det är länge ljust på kvällarna, har vi cyklat med hundarna varje dag. Det märks en tydlig förändring i speciellt Simons kondition. När jag travtränade igår fick jag sätta till en extra växel för att hänga med! Helt super!!!

Olivia älskar våra cykelfärder, så det är ju roligt för hennes del också. På vår cykelrutt finns det en liten damm, som är extra liten i år, som vi låtit hundarna doppa sig i både till och från länken.

Dessutom har vi ofta åkt till stranden ännu på kvällen. Simon har småningom börjat doppa sig mer och mer, men Lisa är nog vår simmagister ännu. Hennes iver är ganska svår att slå. Olivia undviker vatten så länge det gå :/



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar