fredag 10 mars 2023

SAGOBACKEN AVAA TAAS OVENSA ASIAKKAILLE 2023!

Yli kolmen vuoden tauon jälkeen olemme täällä taas ja toivotamme sinut tervetulleeksi!




Toimintamme on monipuolista, yksilöllistä ja joustavaa. 
  • Aloittelijan ratsastus- ja hoitokurssi 10x (1-4 henk)
  • Oma koirakurssi 5x (1-5 henk)
  • Jännittäjäkurssi 10x (1-2 henk)

  • Sosiaali-pedagogista hevos- ja koiratoimintaa.
  • Heppa- ja koirakerho 
  • Tallisynttäreitä (hevos, koira tai molemmat)
  • Kielisuihkua (suomi/ruotsi)

Sagobackenin talli ja kenneli (tmi anicas) sijaitsee Liedon asemalla, noin kaksi kilometriä Tampereenvaltatien liittymästä, kotoisassa ja viihtyisässä pihapiirissä johon kuuluu kaksi suomenpienhevosta ja viisi cockerspanielia. Palveluumme kuuluu ratsastuksen ja hevostaitojen opetus, sosiaali-pedagoginen hevostoiminta, sekä eri lajien koiraharrastusmahdollisuus ja cockerspanielin hoitoon opastusta, yksilöllisesti tai pienryhmissä, jolloin asiakas saa nauttia oppimisesta omassa tahdissa ja rauhallisessa ympäristössä.

Sagobackenilla toiminta on kokonaisvaltaista, asiakas saa kokea hevosten ja koirien arkea. Ajatusmaailmamme pohjautuu sosiaali-pedagogiseenviitekehykseen yhteisöllisyydestä ja toiminnasta. 




Teemme paljon yhdessä ja asiakas pääsee mukaan tallin toimintaan ja arkeen. Asiakas saa olla osallisensa ruokkimistilanteissa, oppia hoitamaan ja huolehtimaan hevosesta, varusteista ja talliympäristösta ratsastamaan oppimisen ohessa - saa hoitaa melkein kun omaa. 

Toimimme hevosten kanssa monipuolisesti kentällä ja maastossa ratsastamisen ohessa. Monipuolisuus lisää hevostemme fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Asiakas saa kokea yhteiskävelyt luonnossa, maasta käsin hevosen opettamista, juoksuttamista eri muodoissa ym. Lähtökohtana on aina asiakkaan lähtötaso ja henkilökohtainen kehitys ja hevosystävällisyys. Hevosemme ovat meille tärkeitä ja toivomme asiakkaillemmekin hyvää suhdetta hevosiimme.

Turvallisuus on meillä ykkösasia ja vakuutuksen, sekä hyvien varusteiden ohessa hevosen kanssa kommunikoiminen ja hevosen elekielen luku ovat suurin turvallisuuden tuoja.

Meillä on hiekkateitä, metsiä ja luontoa missä maastoilla. Maastoon pääsee jo aloittelijanakin taluttajan kanssa. Aloittelija oppii seuraamaan hevosen liikkeitä kun ei tarvitse keskittyä ohjaamiseen. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan maastoretkille ja joskus voimme ottaa eväätkin mukaan. Tämä onkin oiva tapa viettää laatuaikaa, saada raitista ilmaa ja kuntoillakin. Monet vanhemmat ovatkin pitäneet tästä. Joskus voi lainata koirankin mukaan kaveriksi retkelle. Nämä retket sopivat myös kaveriporukalle ilman suurempaa hevoskokemusta.

Hevosemme ovat omia persoonia, ne oppivat eri tavalla, niiden energiatasot ovat erilaisia ja niillä on vahvat ja heikot puolensa niinkuin meilläkin. Ne eivät ole kilpailuvälineitä, eikä suoritushevosia, mutta kun niihin tutustuu ne ovat ystäviä ja tekevät kaikkensa sinun puolestasi. Niillä on myös parempia ja huonompia päiviä, eli aina ei kaikki onnistu, silti se onnistuu joskus. Hevoset ovat elämäntapa joka on kiehtova ja auttaa irtautumaan arjesta. 

Koiramme ovat innostuneita osallistujia ja nauttivat yhdessä tekemisestä. Ne ovat omia persoonallisuuksia, niinkuin hevosetkin ja niillä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Joku on hyvä tottiksessa ja toinen agilityssä, mutta kaikki tekevät omalla tasollaan. Meillä voit kokeilla eri lajeja matalalla kynnyksellä. Meille on tärkeintä että koiran kanssa on kivaa, että tulee yhteys ja yhteinen kieli tehtäviä ja hoitotoimenpiteitä tehdessä ja oppiessa. 



Toivomukset, kysymykset  ja yhteydenotot yhteydenottolomakkeen kautta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar